WHISKEY TASTING

Last weekend Arne from Rabalder MC came over from Norway to have a whiskey tasting with Bob and me. Arne had prepared a few things well and even printed a few things out to surprise us with his knowledge about the tasting examples that were brought along. From fruity to heavily peated.
It goes without saying that our evening could not go wrong.

One thought on “WHISKEY TASTING”

  1. Hi Jacob, wat ongeloofelijk super goed dat ik jou op de foto zie! Ken je mij nog? Wij lagen in het ziekenhuis..1979…beiden gebroken been, later ben ik nog bij je thuis geweest, je had een Kawasaki Z 650, waar je mee als een wilde over de weg scheurde! Ik lees dat het je goed gaat! Ben ik blij om, geweldig dat je nog actief bent bij de Rogues, ik weet nog dat jij en een paar anderen de club oprichten,was 1979/1980.we zijn elkaar daarna uit het oog verloren , Heb wel gehoord van je ongeval ,heeft ooit eens een heel stuk in de krant gestaan . Hou je haaks man, heel leuk om een foto van je te zien, ik weet niet of je mij nog herinnert,maakt niet uit , alle goeds uit Enkhuizen, Frans Tuin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.